Om oss

Hejsan,


Mitt namn är Mariska och jag älskar att sysselsätta mig med min symaskin (att sy) och jag har titta rund vad man har för produkter jag kunna skulle tillverka själv. Förut jag hade en idé att tillverka en personligt flaga med eget namn av kunder eller barn för bara födelsedagskalas. Så kommer jag först på en vimplar flesta av tyg med olika färger och mönster t ex för en Shabby Chic/Vintage inredning vad är en jätte populärt tema inom inredning här.


Jag har utvecklat sortiment nu med t.ex. förkläde, grytlapp, kuddfodral och det blir mycket mer i framtiden.

I samma Vintage/ Retro stil har jag köpt i produkter som passa bra med min hemgjorda produkter och för att ge en hemmavid, mysigt upplevelse t.ex. Doftljus av Smellies från ekologisk soja vax som man smälter med en aromabrännare, muggar och tinboxar av Krasilnikoff


Ateljé Bengels.


Jag vill att namnet på företaget ger en glad, roligt, festlig känslor och upplevelse om man köper en vimplar.

Bengels låter roligt och barnsligt och betyder i holländska busiga änglar vad man kallas barn ibland, dem är änglar och kärleksfullt men ofta busig. Ateljé in namnet visar det jag syr själv och det produkten är home made.

Vimplar visas produkten jag tillverkar.

Since 1989 var viktig för mig och visas det jag är professionell och har många år erfarenhet.


Jag är utbildad inom kläder, fashion och design inhållet av utbildning består av design, mönstring, syr, försäljning, handel och enterprenörskap inom kläderindustri. Jag hade en barnkläderbutik som såld second hand och nya barnkläder i Holland för 6 år. När vi flyttade till Sverige började jag med mitt företag inom underhåll av semesterhus och hemstädning och står jag på marknad att sälja barnkläder.Nu är det dags det jag ska utveckla mitt företag och att förverkliga mina många idéer med att sy eller med att klä om stolar t.ex.

I webbshoppen kan du hitta allt som möjligt och blir det mer i framtiden att fynda. För att förbättre sortiment hör jag gärna kundernas önskamål så vågar att skicka mig dina frågor.


Välkommna till webbshoppen